team

VRAGEN?

info@OlieOnline.nl
+31 88 654 3 654

bookKENNIS is onze kracht!

Wij hebben de passie & kennis voor techniek en smeermiddelen

moneyKOSTENBESPARING:

Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

truckLEVERING:

97% binnen 2 dagen geleverd (mits op voorraad)

Shell Spirax T(XME) Tractor

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Shell Spirax S4 TXM

  Shell Spirax S4 TXM

  Snel bestellen

  Shell Spirax S4 TXM 10W-30 Voorheen Shell Donax TD

  Hoogwaardige multifunctionele SAE 10W-30 'UTTO' olie voor transmissies en hydraulische toepassingen in tractoren en grondverzetmaterialen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Spirax S4 TXM 10W-30 zijn:
  • + Transmissies van landbouwtrekkers
  • + Hydraulische systemen
  • + Natte remmen

  Shell Spirax S4 TXM 10W-30 is een hoogwaardige universele tractor transmissie olie (UTTO) die speciaal is ontwikkeld voor toepassing in transmissies, hydraulische systemen, natte remmen en andere aankoppelbare systemen zoals gemonteerd op landbouw- en constructie-machines. Belangrijkste toepassingen zijn transmissies van landbouwtrekkers, hydraulische systemen en natte remmen. Het is goedgekeurd door vooraanstaande fabrikanten van landbouwvoertuigen en geschikt voor toepassing in de meeste moderne machines. Let wel: Shell Spirax S4 TXM mag niet gebruikt worden als motorolie.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 3,30 / L
 2. Shell Spirax S4 TX

  Shell Spirax S4 TX

  Snel bestellen

  Shell Spirax S4 TX Voorheen Harvella TX 10W-40

  Hoogwaardige Universele SAE 10W-40 olie voor Landbouwtractor

  Belangrijkste toepassingen van Shell Spirax S4 TX zijn:

  • + Universele prestaties - Geschikt voor allerlei transmissies/ ·hydraulische systemen in landbouwtoepassingen.
  • + Natte' remmen (remmen opgenomen in een oliebad)
  • + Powershift transmissies
  • + Hydraulische systemen
  • + Stuurbekrachtingingssystemen
  • + Hydrostatische transmissies
  • + Conventionele tandwieloverbrengingen

  Shell Spirax S4 TX 'Super Tractor Oil Universal' (STOU) is een olie gebaseerd op een hoge viscositeitsindex basisolie en een geavanceerd additievenpakket. Spirax S4 TX geeft uitstekende prestaties in de motor, transmissie en hydraulische toepassingen voor een brede waaier van moderne landbouwmachines en - toepassingen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 3,54 / L
 3. Shell Spirax S3 T

  Shell Spirax S3 T

  Snel bestellen

  Shell Spirax S3 T Voorheen: Harvella T 15W-40

  Hoogwaardige Universele SAE 15W-40 "STOU" olie voor landbouwtractor

  Belangrijkste toepassingen van Shell Spirax S3 T zijn:

  + Universele prestaties
  Geschikt voor verschillende types van transmissie/hydraulische systemen van landbouwtractoren:

  • 'Natte' remmen (ondergedompeld in een oliebad)
  • Powershift transmissies
  • Hydraulische systemen
  • Stuurbekrachtingingssystemen
  • Hydrostatische transmissies
  • Conventionele aandrijvingsystemen

  Shell Spirax S3 T olie is een universele "STOU" (Super Tractor Oil Universal) olie gebaseerd op een hoge viscositeitsindex basisolie en een geavanceerd additievenpakket, ontwikkeld voor een brede waaier van moderne landbouwmachines en -toepassingen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 4,64 / L
 4. Shell Spirax S3 TLV

  Shell Spirax S3 TLV

  Snel bestellen

  Shell Spirax S3 TLV

  Hoogwaardige SAE 5W-20 olie met lage viscositeit voor transmissies en hydraulische systemen van landbouwtractoren

  Toepassing Shell Spirax S3 TLV

  Geschikt voor toepassingen waarvoor een SAE 5W-20 olie is toegestaan in transmissie, natte remmen, hydraulische systemen speciaal ontworpen voor tractoren en andere aankoppelbare systemen. Tractoren en ander landbouwmachines die gebruik maken van één gemeenschappelijke smeerolie voor de smering van transmissies, differentiëlen en hydraulische systemen. Caterpillar powershift transmissies die een TO-2 vloeistof vereisen. Mobiele apparatuur met Sundstrand hydrostatische transmissies. Mobiele en industriële hydraulische systemen die werkzaam zijn over een breed temperatuurbereik.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 4,95 / L
 5. Shell Spirax S6 TXME

  Shell Spirax S6 TXME

  Snel bestellen

  Shell Spirax S6 TXME Voorheen: Donax TDS

  Hoogwaardige multifunctionele synthetische SAE 10W-30 olie voor transmissies in tractoren

  Belangrijkste toepassingen van Shell Spirax S6 TXME zijn:

  • + Shell Spirax S6 TXME biedt uitzonderlijke prestaties voor transmissies van landbouwtrekkers en constructiemachines waar het gebruik van een UTTO olie (Universal Tractor Transmission Oil) wordt aanbevolen. Shell Spirax S6 TXME is getest en goedgekeurd door een groot aantal fabrikanten, en voldoet aan de laatste specificaties van fabrikanten zoals John Deere, Massey Ferguson, New Holland Ford en ZF. Shell Spirax S6 TXME is speciaal ontworpen voor zwaar belaste toepassingen met hoge bedrijfstemperaturen en een zeer hoog belastingscapaciteit.

  Shell Spirax S6 TXME is de nieuwste technologie van “Universele Tractor Transmissie Olie” (UTTO), ontwikkeld voor toepassing in transmissies, hydraulische systemen, in olie ondergedompelde ("natte") remmen en andere aankoppelbare systemen, zoals gemonteerd op en aan tractoren en grondverzetmaterialen. Spirax S6 TXME is samengesteld van Shell synthetische basisolie met de nieuwste additieven technologie en is bijzonder geschikt voor zware belaste toepassingen in aanhoudende hoge bedrijfstemperaturen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 4,93 / L

Hoe kies ik het juiste Shell smeermiddel voor mijn Tractor en machines?

Het runnen van een bedrijf zoals het uwe betekent vaak onderhoud van een uiteenlopende reeks werktuigen van verschillende merken waarvoor verschillende smeermiddelenvereisten gelden. Shell LubeMatch biedt een eenvoudige maar uiterst professionele oplossing om exact het juiste Shell smeermiddel te bepalen voor een werktuig. Hierdoor wordt het smeerschema geoptimaliseerd zodat smering minder complex en kostbaar wordt.

Denk aan uw machinepark en aan wat dit betekent voor uw bedrijf. U moet uw machines op locatie productief houden en tegelijkertijd uw totale bedrijfskosten beheren.

Shell Spirax

De Shell Spirax oliën voor tussenbakken en differentieels bieden ondernemingen smeringskeuzes, van standaardbescherming tot verlengde olieverversingsintervallen en brandstofbesparing met onze toonaangevende synthetische producten. Spirax producten kunnen rechtstreeks bijdragen aan een vermindering van de brandstof- en onderhoudskosten.

Shell Spirax S4 TXM en Spirax S6 TXME (voorheen Shell Donax UTTO)

De Shell Spirax S4 TXM en S6 TXME oliën voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van moderne transmissies, en voldoen aan de eisen voor de nieuwste transmissies van landbouwmachines en grondverzetmaterieel van fabrikanten zoals ZF, Allison en Voith. Shell is een toonaangevende leverancier van vloeistoffen voor automatische versnellingsbakken (ATF) aan fabrikanten van bedrijfs- en landbouwwerktuigen.

Shell Spirax S3 T en Spirax S4 TX (voorheen Shell Harvella STOU)

De reeks Shell S3 T en S4 TX STOU-oliën voor tractoren biedt een geïntegreerde smeringsoplossing voor veel tractoren en machines in de landbouw. Hiermee kunnen grote fabrikanten van landbouwwerktuigen voldoen aan de meest belangrijke specificaties en vereisten die voor hun producten gelden.

Shell Rimula

Shell Rimula oliën voor Heavy Duty dieselmotoren beschermen tegen zuren, afzettingen en slijtage waardoor de levensduur van uw machines en werktuigen wordt geoptimaliseerd. De “energised protection” van de Shell Rimula oliën past zich chemisch en fysisch voortdurend aan om uw motoren te beschermen en reinigen, hoe en waar uw machine- en werktuigpark ook inzet.

Shell Gadus (voorheen Shell Retinax)

Shell Gadus vetten voor optimale bescherming tegen slijtage onder zware operationele omstandigheden en belastingen.

Uw agrarisch bedrijf samen met de kennis van OlieOnline een ijzersterke combinatie

Olieonline biedt een brede reeks producten, zakelijke diensten en onderhoudsoplossingen die waarde aan uw agrarisch-  of mechanisatiebedrijf kunnen toevoegen. Het optimaliseren van de bedrijfstijd van het machinepark, het beschermen van uw machines, het minimaliseren van de bedrijfskosten en voldoen aan milieunormen vormen, samen met onze klanten, de sleutel tot uw succes. We werken samen met klanten zoals u, om bedrijfsoplossingen te ontwikkelen die zich kunnen aanpassen aan de steeds veranderende onderhouds- en smeermiddelenvereisten van uw motoren.

9.1

Onze klanten waarderen ons

"Uitstekende en snelle service"
-- Bas Hoes

"Jullie site is geweldig, het laat zien dat jullie experts zijn in smeermiddelen!"
-- Noud de Reede

"We betaalden te veel in het verleden"
-- Chris Bijlsma

Copyright 2024 OlieOnline.nl is onderdeel van OlieOnline.com BV. Alle rechten voorbehouden.