KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Vormolie, stansolie & ponsolie

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Fuchs FERROFORM LOCC

  FERROFORM LOCC

  Snelle roestverwijderaar met een zeer goed smerende werking

  FERROFORM LOCC toepassingsgebied:

  FERROFORM LOCC beschermt tegen corrosie en oxidatie (veroorzaakt door vocht). FERROFORM LOCC wordt gebruikt voor het reinigen van machineonderdelen, meettoestellen en instrumenten. FERROFORM LOCC vermindert piepen en wrijving, bijv. bij sloten (inclusief cilindersloten), scharnieren, veren, fietskettingen, mechanismen en apparaten in de industrie, werkplaats, huishouden en tuin.

  FERROFORM LOCC methode van toepassingen:

  Laat FERROFORM LOCC voor een korte periode reageren om het beoogde effect te bereiken. In moeilijke gevallen kan de procedure worden herhaald.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 57,47 Incl. BTW: € 69,54

 • Houghton Fenella VD 201 N verdampende pons- en stans-olie

  Vluchtige en verdampende Vervorm en stans / ponsolie - Houghton Fenella VD 201 N.

  Eigenschappen

  Fenella VD 201 N wordt gekenmerkt door de afwezigheid van restfilms of residue na verdamping. Het product is gebaseerd op polaire en anti-corrosie additieven. Fenella VD 201 N verkleurt geen gele metalen.

  Toepassing

  Houghton Fenella VD 201 N is een 'verdampende olie' voor eenvoudige vervormingtechnieken zoals buigen en ponsen van dun ferro en non-ferro plaatmateriaal. Houghton Fenella VD 201 N laat geen residu achter en tast de verflaag van machines of werkstukken niet aan.

  Ontvetten voor assemblage, lassen of solderen is niet nodig.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 114,80 Incl. BTW: € 138,91

 • Castrol Iloform PN 226

  CASTROL Iloform PN 226

  Vervormings- en metaalbewerkingsvloeistof

  Toepassing CASTROL Iloform PN 226

  Castrol Iloform PN 226 is speciaal ontwikkeld voor het koud vervormen van ferro- en non ferro meta- len, het dieptrekken van roestvrij, hooggelegeerd edelstaal en nikkellegeringen en het draadtrekken van edelstaal. Het is tevens geschikt voor het dieptrekken met of zonder perslucht van vloeistaal, lichte legeringen en koperlegeringen, het koud hameren, extrusie van non-ferro metalen alsmede het vormen met de pers, plooien, buigen, stempelen, uitsnijden van staalplaat tot 6 mm en afbramen. Door de geringe viscositeit kan het op alle mogelijke manieren worden aangebracht, bijv. door circulatie, met de rol, door onderdompeling of door middel van pneumatische verstuiving met lage druk. Castrol Iloform PN 226 is bestand tegen de grote wrijving die optreedt bij zeer grote stempeldia- meters en door de goed smerende eigenschappen is de slijtage van het gereedschap gering.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 129,50 Incl. BTW: € 156,70

 • Fuchs RENOFORM HBO 962/2

  RENOFORM HBO 962/2

  Universeel vormsmeermiddel

  RENOFORM HBO 962/2 toepassingsgebied:

  Fuchs Renoform HBO 962/2 wordt op de te vormen werkstukken aangebracht door spuiten, borstelen of walsen. De met RENOFORM HBO 962/2 geproduceerde werkstukken kunnen met waterige alkalische media worden ontvet. Wij adviseren het gebruik van RENOCLEAN industriële reinigers.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 132,54 Incl. BTW: € 160,37

 • Castrol Iloform PN 403

  CASTROL Iloform PN 403

  Vervormings- en metaalbewerkingsvloeistof

  Toepassing CASTROL Iloform PN 403

  Castrol Iloform PN 403 is speciaal ontwikkeld voor het stampen van metaalplaat waar laag residu van belang is, zodat een reinigingsstap kan vervallen. Het is speciaal geschikt om toe te passen bij het vervormen, uitstampen en snijden van aluminium delen met matige opstaande randen, zoals gebruikt bij warmtewisselaars voor de koeltechniek. Het kan met behulp van een rol of vilt op banden aangebracht worden om het zo goed te verdelen. Tevens kan het ook door onderdompeling of met een verstuiver (airless of lage druk) aangebracht worden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 153,80 Incl. BTW: € 186,10

 • Castrol Iloform PS 158

  CASTROL Iloform PS 158

  Pasta-achtig concentraat voor het samenstellen van metaalbewerkingsvloeistof

  Toepassing CASTROL Iloform PS 158

  Castrol Iloform PS 158 kan toegepast worden bij niet te hoge snelheden, bij plaatstaal tot roestvrij staal. Het inzetgebied is zeer ruim (4 mm en dikker) zodat er sprake is van een universele vormings- olie. De mengverhoudingen variëren van onverdund tot 10% in water opgelost

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 155,81 Incl. BTW: € 188,53

 • Fuchs Cassida Fluid DC 32 - Voedselveilig

  CASSIDA FLUID DC 32

  Speciale vloeistof met direct contact voor toepassingen in de voedselverwerkende industrie in de voedselverwerkende industrie

  CASSIDA FLUID DC 32 belangrijkste toepassingen:

  • Absorptieolie voor installaties voor de terugwinning van oplosmiddel uit eetbare olie-extractiesystemen.
  • Vervormingsolie voor de productie van zowel twee- als driedelige blikken voor voedsel en dranken.
  • Warmteoverdrachtsystemen in de voedingsindustrie met een bulkolietemperatuurbereik van ongeveer -30°C tot +280°C waarbij de oppervlaktetemperatuur van de verwarmingselementen (oliefilmtemperatuur) niet meer dan +320°C mag bedragen.

  CASSIDA FLUID DC 32 is een multifunctionele vloeistof die ontworpen is voor een aantal speciale toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, waaronder absorptieolie voor systemen voor de terugwinning van oplosmiddelen voor eetbare olie, canforming en gesloten circuit/drukloze warmteoverdrachtsystemen. De vloeistof is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Het is gebaseerd op een zorgvuldig gekozen mengsel van synthetische vloeistoffen die voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 271,66 Incl. BTW: € 328,71

 • Klüber Klübertec CM 2-004

  Klüber Klübertec CM 2-004

  Metaalbewerkingsolie geregistreerd als NSF H1

  Toepassing Klüber Klübertec CM 2-004

  Basis toepassingen van Klübertec CM 2-004 zijn in eenvoudige metaalbewerkingsprocessen - bijv. pons- of lichtvormprocessen - waarbij een als NSF-H1 geregistreerd product nodig is. Typische voorbeelden van gebruik zijn: Dieptrekken van aluminiumfolie verpakkingen voor de voedselverwerkende of farmaceutische industrie, blikken, kroonkurken en andere flessendoppen; Lichtvormen, bijvoorbeeld het ponsen van dunne of zeer dunne stalen of andere plaatjes voor voedsel- of farmaceutische producten; Ponsen van dunne of zeer dunne aluminium- of staalplaten voor verdere verwerking

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 289,30 Incl. BTW: € 350,05

 • Excl. BTW: € 4.480,00 Incl. BTW: € 5.420,80

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina