KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Total Copal

Bent u op zoek naar smeermiddelen die goed bestand zijn tegen uitwassen door water? Dan zijn de oliën uit de Total Copal serie precies wat u nodig heeft. De smeermiddelen zijn uitstekend hechtende vetten op basis van een aluminiumcomplexverdikker. De smeermiddelen uit de Total Copal serie worden aanbevolen voor langzaam bewegende en zware toepassingen waar schokken en/of belastingen aanwezig kunnen zijn.

Wilt u smeermiddelen uit de Total Copal serie kopen? Bij OlieOnline vindt u veel verschillende oliën uit de Copal serie. Heeft u een vraag of twijfelt u welke olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Total Copal MS 2

  TOTAL COPAL MS 2

  Aluminiumcomplexvet met molybdeendisulfide voor hoge temperaturen en drukken

  Toepassing TOTAL COPAL MS 2

  TOTAL COPAL MS is geschikt voor grenssmering bij hoge temperaturen en zware belastingen. In geval van oververhitting zal de aanwezigheid van molybdeendisulfide een goede smering garanderen en klemmen of plakken voorkomen. Bijzonder geschikt voor een verscheidenheid aan industriële en grondverzettoepassingen die werken onder zware omstandigheden zoals hoge belastingen en hoge temperaturen. Vermijdt altijd verontreiniging van het vet met stof en/of vuil bij toepassing. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 103,27 Incl. BTW: € 124,96

 • Total Copal SPRAY

  Total Copal SPRAY

  Waterbestendig hoge druk aluminiumcomplexvet met vaste smeermiddelen voor hoge temperaturen

  Toepassing Total Copal SPRAY
  • TOTAL COPAL SPRAY is voornamelijk ontwikkeld voor gebruik op staalkabels, open tandwielen van trommelaandrijvingen, enkele en dubbele pignonwielen in aandrijvingen van droogovens en walserijen die onder zware omstandigheden werken.
  • Vermijdt altijd verontreiniging van het vet met stof en/of vuil bij toepassing.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 105,45 Incl. BTW: € 127,59

 • Total Copal GEP 0

  Total Copal GEP 0

  Extreme druk waterbestendig hoge temperatuur aluminiumcomplexvet met vaste smeermiddelen.

  Toepassing Total Copal GEP 0
  • COPAL GEP 0 is bij uitstek geschikt voor gebruik op open tandwielen van roterende trommelaandrijvingen, enkele en dubbele rondseloven- en freesaandrijvingen, die onder zware omstandigheden werken.
  • Vermijd altijd verontreiniging van het vet door stof en/of vuil bij het aanbrengen. Gebruik bij voorkeur een pneumatische pomp/spuitsysteem.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 149,36 Incl. BTW: € 180,73

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina