KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Total Dynatrans

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Total Dynatrans MPX

  Total Dynatrans MPX

  Smeermiddel voor transmissies met in olie ondergedompelde schijfremmen en hydraulische systemen die worden gebruikt in landbouwtractoren en openbare werken of voor het hanteren van uitrusting.

  Toepassing Total Dynatrans MPX
  • TOTAL DYNATRANS MPX is speciaal ontwikkeld voor transmissies met natte remmen die een API GL-4-smeermiddel met een viscositeitsgraad van 10W-30 of 80W nodig hebben, in zowel Off-Road als On-Road voertuigen.
  • Dit smeermiddel is ook perfect geschikt voor automatische transmissies, koppelomvormers en hydrostatische transmissies en meer in het algemeen voor alle transmissies waarvoor een UTTO (Universal Tractor Transmissions Oil) nodig is.
  • TOTAL DYNATRANS MPX is door verschillende fabrikanten goedgekeurd voor meerdere transmissies, waaronder CVT types. Het product is ook ontworpen voor toepassingen zoals hydraulische circuits, power-steering en power-take-offs (PTO) met natte koppelingen.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 98,45 Incl. BTW: € 119,12

 • Total Dynatrans FR 80W-85

  Total Dynatrans FR 80W-85

  Smeermiddel voor transmissies uitgerust met natte schijfremmen en hydraulische systemen voor openbare werken en transportmiddelen.

  Toepassing Total Dynatrans FR 80W-85
  • Total Dynatrans FR 80W-85 is gewijd aan de smering van mechanische transmissies die een API GL-4 product met SAE 80W of 20W-30 viscositeit vereisen.
  • Dit smeermiddel is geschikt voor: Hydraulische hef-, servo-, transmissie- en stuursystemen; Power-take-offs; Aandrijfassen uitgerust met natte remmen.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 109,45 Incl. BTW: € 132,43

 • Total Dynatrans ACX 10W

  Total Dynatrans ACX 10W

  Smeermiddel voor hydraulische systemen en transmissieonderdelen (assen of versnellingsbakken) uitgerust met specifieke remwrijvingsschijven

  Toepassing Total Dynatrans ACX 10W
  • TOTAL DYNATRANS ACX 10W, 30 & 50 zijn aangepast aan hydraulische systemen, Powershift versnellingsbakken, assen en eindaandrijvingen wanneer de fabrikant een vloeistof aanbeveelt die voldoet aan CAT TO-4 of een van de bovengenoemde specificaties.
  • TOTAL DYNATRANS ACX wordt aanbevolen voor mijnbouw-, grondverzet- en bouwmachines tussen -20°C en +50°C: SAE 10W wordt voornamelijk gebruikt in hydraulische systemen; SAE 30 wordt voornamelijk gebruikt in Powershift versnellingsbakken; SAE 50 wordt voornamelijk gebruikt in assen en eindaandrijvingen.
  • TOTAL DYNATRANS ACX 10W en 30 moeten worden gebruikt ter vervanging van CATERPILLAR HYDO Advanced 10, 20 en 30, met een verlengde verversingsinterval tot 3000 werkuren en meer, binnen de reguliere olieanalyse.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 121,45 Incl. BTW: € 146,95

 • Total Dynatrans MPWB

  Total Dynatrans MPWB

  Smeermiddel voor transmissies uitgerust met ondergedompelde remschijven en hydraulische systemen van machines voor openbare werken of laden en lossen.

  Toepassing Total Dynatrans MPWB
  • TOTAL DYNATRANS MPWB werd speciaal ontwikkeld voor transmissies uitgerust met ondergedompelde remschijven waarvoor een product met API-niveau GL-4 van graad 10W-30 of 80W gevraagd wordt, in zowel on-road als off-road voertuigen
  • Dit smeermiddel is met name aangepast voor de smering van automatische transmissies, koppelomvormers, hydrostatische transmissies en meer algemeen voor alle transmissies die een UTTO-smeermiddel vereisen (Universal Tractor Transmission Oil).
  • TOTAL DYNATRANS MPWB werd eveneens ontwikkeld voor de smering van hydraulische systemen, stuurbekrachtiging en krachtafnemers (PTO) met in olie ondergedompelde koppeling.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 124,57 Incl. BTW: € 150,73

  Niet in voorraad

 • Total Dynatrans DA 80W-90

  Total Dynatrans DA 80W-90

  Smeermiddel voor assen en differentiëlen uitgerust met zelfremmende antislipsystemen.

  Toepassing Total Dynatrans DA 80W-90
  • TOTAL DYNATRANS DA 80W-90 wordt aanbevolen voor de smering van assen en differentiëlen die zijn uitgerust met zelfremmende antislipsystemen voor uitrustingen op bouwterreinen, landbouwmachines, vierwielaangedreven personenauto's en wegvoertuigen.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 128,93 Incl. BTW: € 156,01

 • Total Dynatrans VX FE

  Total Dynatrans VX FE

  Hoogwaardig smeermiddel, gebaseerd op "synthesetechniek", speciaal voor transmissies en hydrauliek van grondverzetmachines en landbouwtractoren.

  Toepassing Total Dynatrans VX FE
  • TOTAL DYNATRANS VX FE is speciaal ontwikkeld voor transmissies met natte remmen die een API GL-4-smeermiddel nodig hebben in Off-Road voertuigen (machines voor openbare werken, landbouwwerktuigen...). Het kan gebruikt worden in toepassingen waar een SAE 5W olie van dit type nodig is.
  • Dit smeermiddel is ook perfect geschikt voor transmissies, waarvoor een API GL-4 UTTO (Universal Tractor Transmission Oil) smeermiddel nodig is.
  • TOTAL DYNATRANS VX FE is ook ontworpen voor de smering van hydraulische systemen, stuurbekrachtiging en aftakassen met natte koppelingen.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 130,45 Incl. BTW: € 157,84

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina