KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Total Finasol

Bent u op zoek naar ontvettingsmiddel voor het reinigen van uw motor of andere onderdelen van uw apparatuur? De Total Finasol Serie is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en ontvetten van onderdelen. Dankzij de unieke eigenschappen van de Finasol serie kunnen (hardnekkige) vetten en onoplosbare bestanddelen op uw apparatuur worden verwijderd, zonder de kwaliteit hiervan te beschadigen. De Total Finasol is zelfs verkrijgbaar in een 100% plantaardige versie.

Let er bij het kopen van Total Finasol op dat u het juiste product met de eigenschappen die voor u en uw apparatuur belangrijk zijn kiest. Heeft u een vraag of twijfelt u welke olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Total Finasol MF

  TOTAL FINASOL MF

  Emulgeerbare ontvetter

  Toepassing TOTAL FINASOL MF

  FINASOL MF is een veelzijdig reinigingsproduct. Het maakt de verwijdering van vetten, oliën, koolstofresten en elke persistente organische of anorganische vervuiling mogelijk.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 139,45 Incl. BTW: € 168,73

 • Total Finasol BAC

  TOTAL FINASOL BAC

  Onderdelenreiniger

  Toepassing TOTAL FINASOL BAC

  TOTAL FINASOL BAC wordt algemeen toegepast in een speciale onderdelenreiniger die zonder water in werkplaatsen en garages gebruikt kan worden. Kan tevens toegepast worden voor de reiniging van grotere vlakken met een spons of doek. TOTAL FINASOL BAC is geen emulgerend reinigingsmiddel, naspoelen met water is niet nodig.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 162,45 Incl. BTW: € 196,56

 • Total Finasol BIO

  TOTAL FINASOL BIO

  Emulgeerbare biologisch afbreekbare ontvetter

  Toepassing TOTAL FINASOL BIO

  Reinigen van motoren (uitwendig) en onderdelen van: Personenwagens, vrachtwagens, landbouwwerktuigen, grondverzetmachines en schepen. Te gebruiken in garages en onderhoudswerkplaatsen. Vóór toepassing testen op materialen die gevoelig zijn voor organische oplosmiddelen bij langdurig contact.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 164,45 Incl. BTW: € 198,98

 • Total Finasol FPI

  TOTAL FINASOL FPI

  Synthetische onderdelenreiniger voor de voedselverwerkende industrie NSF K1

  Toepassing TOTAL FINASOL FPI

  TOTAL FINASOL FPI wordt algemeen toegepast in een speciale onderdelenreiniger die zonder water in werkplaatsen ( en garages ) gebruikt kan worden. Kan tevens toegepast worden voor de reiniging van grotere vlakken met een spons of doek.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 174,45 Incl. BTW: € 211,08

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina