KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Total Finaturol

Bent u op zoek naar plantaardige smeermiddelen voor de voedingsindustrie? Dan is de Total Finaturol serie precies wat u nodig heeft. De Finaturol serie is GMO vrij en bestaat uit een D-lijn en Ht-lijn. Het mag in direct contact met levensmiddelen worden gebruikt volgens FDA CFR 182-184.

De oliën uit de D-lijn zijn uitstekend geschikt voor deegverdelers en broodsnijders. De HT-lijn is geschikt om te gebruiken voor voedsel dat wordt bereid op hoge temperatuur zoals voor de perfecte ontkisting van alle bakkerij- en banketbakkersproducten. De oliën zijn makkelijk te gebruiken en hebben geen invloed op de uiteindelijke smaak het product.

Wilt u olie uit een van de Total Finatrol series kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Total Finaturol HT

  TOTAL FINATUROL HT

  Plantaardige ontvormende olie voor hoge temperaturen.

  Toepassing TOTAL FINATUROL HT
  • FINATUROL HT is een plantaardige ontvormende olie. Het wordt gebruikt voor zware vormbewerkingen nadat ze uit de oven zijn gekomen.
  • FINATUROL HT garandeert een perfecte ontkisting van alle bakkerij- en banketbakkersproducten en respecteert de smaak en geur van het eindproduct, zelfs bij producten met een lange houdbaarheid.
  • De folie wordt onderhouden tijdens het bakken van de producten. Het zorgt voor uitstekende ontvormingsprestaties en voorkomt dat de folie blijft plakken.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.151,84 Incl. BTW: € 1.393,73

 • Total Finaturol D

  TOTAL FINATUROL D

  Plantaardige olie met zeer hoog prestatievermogen voor deegverdeel- en broodsnijmachines.

  Toepassing TOTAL FINATUROL D

  FINATUROL D wordt gebruikt als glijmiddel met zeer hoog prestatievermogen op de messen van deegverdeel- en snijmachines in industriële bakkerijen.

  FINATUROL D werd specifiek ontwikkeld om een optimale doeltreffendheid en een maximale bescherming van de messen te garanderen met een gereduceerd verbruik.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.229,85 Incl. BTW: € 1.488,12

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina