KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Total Hydransafe

De oliën uit de Total Hydransafe serie zijn geschikt voor de smering van hydraulische systemen. Ze zijn speciaal ontwikkeld als vuurbestendige synthetische hydraulische vloeistof om de risico’s van een branduitbreiding in het geval van een lek te verminderen. De oliën hebben ook een zeer hoog vlampunt.

Bovendien beschermen ze uw apparatuur goed tegen slijtage en hebben ze goede corrosiewerende eigenschappen.

Wilt u uit Total Hydransafe kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Total Hydransafe HFDU 46

  Total Hydransafe HFDU 46

  Biologisch afbreekbare brandwerende hydraulische vloeistof.

  Toepassing Total Hydransafe HFDU 46
  • HYDRANSAFE HFDU 46 wordt aanbevolen voor hydraulische apparatuur die werkt op locaties met een brandrisico, zoals ijzer- en staalfabrieken (cokesfabrieken, hoogovens, continugieterijen), mijnen, enz.
  • Het gebruik van HYDRANSAFE HFDU 46 vermindert de ernstige risico's die ontstaan door het gebruik van een minerale olie bij het breken van een slang of wanneer een lek aanleiding geeft tot olienevel, in de onmiddellijke nabijheid van een vlam, een onderdeel van het smeltproces of een schakelkast.
  • Dankzij zijn biologische afbreekbaarheid is HYDRANSAFE HFDU 46 vooral aan te bevelen wanneer er een kans is op watervervuiling: offshore, mijnen.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 174,45 Incl. BTW: € 211,08

 • Total Hydransafe HFC 146

  TOTAL HYDRANSAFE HFC 146

  Vuurbestendige synthetische hydraulische vloeistof

  Toepassing TOTAL HYDRANSAFE HFC 146

  TOTAL HYDRANSAFE HFC 146 is een waterige synthetische hydraulische vloeistof van de klasse HFC voor de systemen waar het nodig is (brand)veilige vloeistoffen te gebruiken. Zoals de regelsystemen voor cokes- en warmtebehandelingsovens, spuitgietmachines in de staalindustrie, gieterijen Wanneer wordt overgeschakeld van een minerale hydraulische olie naar TOTAL HYDRANSAFE HFC 146 wordt aangeraden de verdraagzaamheid van de componenten van het hydraulische systeem te testen. Verder wordt een reiniging van het hydraulische systeem aangeraden De temperatuur van het systeem kan variëren van - 20 °C tot + 60 °C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 945,25 Incl. BTW: € 1.143,75

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina