KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Total Multis Complex

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Total Multis Complex EP 2

  TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2

  Extreme pressure multipurpose lithium complex vet voor hoge temperaturen

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2

  TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2 is ontwikkeld voor de smering van verschillende toepassingen in alle typen bedrijfsomstandigheden, maar vooral waar de bedrijfstemperatuur hoog is en het gebruik van conventionele lithiumvetten beperkt is. TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2 is een waarlijk “multipurpose” vet, ontwikkeld voor de smering van belaste glij-, kogel- en rollagers, wiellagers, doorsmeerpunten, chassis en verschillende schokbelaste of trillende toepassingen in transport, landbouw en grondverzetmachines. Geschikt als algemeen hoge druk vet voor industriële toepassingen die een NLGI 2 klasse vet nodig hebben dat bestand is tegen verhoogde temperaturen. Vermijdt altijd verontreiniging van het vet door stof en/of vuil bij toepassing. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem of patronen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 89,25 Incl. BTW: € 107,99

 • Total Multis Complex EP 3

  TOTAL MULTIS COMPLEX EP 3

  Extreme pressure multipurpose lithium complex vet voor hoge temperaturen

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX EP 3

  TOTAL MULTIS COMPLEX EP is ontwikkeld voor de smering van verschillende toepassingen in alle typen bedrijfsomstandigheden, maar vooral waar de bedrijfstemperatuur hoog is en het gebruik van conventionele lithiumvetten beperkt is. TOTAL MULTIS COMPLEX EP is een waarlijk “multipurpose” vet, ontwikkeld voor de smering van belaste glij-, kogel- en rollagers, wiellagers, doorsmeerpunten, chassis en verschillende schokbelaste of trillende toepassingen in transport, landbouw en grondverzetmachines. Geschikt als algemeen hoge druk vet voor industriële toepassingen die een vet nodig hebben dat bestand is tegen verhoogde temperaturen. Vermijdt altijd verontreiniging van het vet door stof en/of vuil bij toepassing. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem of patronen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 96,99 Incl. BTW: € 117,36

 • Total Multis Complex HV 2

  TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2

  Lithium/calciumcomplexvet voor hoge temperaturen en drukken

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2

  TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2 is ontwikkeld voor de smering van verschillende toepassingen in alle typen bedrijfsomstandigheden, maar speciaal waar de belastingen en bedrijfstemperaturen hoog zijn en het gebruik van conventionele lithiumvetten beperkt is. TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2 is een waarlijk “multi purpose” vet voor de smering van belaste glij-, kogelen rollagers, wiellagers, doorsmeerpunten, chassis en verschillende schokbelaste of trillende toepassingen in transport, landbouw en grondverzetvoertuigen. Geschikt als algemeen toepasbaar vet voor industriële toepassingen die een NLGI 2 klasse hoge druk vet nodig hebben met een hoge viscositeit van de basisolie. Vermijdt altijd verontreiniging van het vet door stof en/of vuil bij toepassing. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem of patronen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 107,08 Incl. BTW: € 129,57

 • Total Multis Complex S2A

  TOTAL MULTIS COMPLEX S 2A

  Semi-synthetisch smeervet voor hoge temperaturen

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX S 2A

  Een semi-synthetisch smeervet ontworpen voor een breed temperatuurbereik van - 25ºC tot 160 ºC. Ideaal voor gebruik in voertuigen en industriële toepassingen waar hoge temperaturen worden gecombineerd met stoom of natte omgeving en waar verpompbaarheid bij lage temperaturen wordt vereist.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 128,42 Incl. BTW: € 155,39

 • Total Multis Complex SHD 220

  Total Multis Complex SHD 220

  Synthetisch hoogwaardig lithium-complex, Extreem drukvet.

  Toepassing Total Multis Complex SHD 220
  • MULTIS COMPLEX SHD 220 is een zeer hoogwaardig synthetisch vet dat wordt aanbevolen voor de smering in alle industriële toepassingen onder zware omstandigheden en meer in het bijzonder is ontworpen voor toepassingen bij hoge temperaturen waarbij een lithiumvet of een conventioneel complex lithiumvet niet voldoende is.
  • MULTIS COMPLEX SHD 220 is een vet dat een uitstekende bescherming biedt aan lagers die worden blootgesteld aan hoge belastingen en langzame tot matige draaisnelheden. Is ook geschikt voor toepassingen onder natte omstandigheden. Kan gebruikt worden in geval van kunststof contacten.
  • MULTIS COMPLEX SHD 220 is speciaal ontworpen voor het droge gedeelte in de papierindustrie, in het bijzonder viltwalsen. Bovendien maakt de lage vluchtigheid van de synthetische basisolie in combinatie met de uitstekende eigenschappen bij hoge temperaturen een maximalisatie van de smeerintervallen mogelijk.
  • MULTIS COMPLEX SHD 220 wordt aanbevolen voor temperaturen tussen -50°C en +160°C.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 156,71 Incl. BTW: € 189,62

 • Total Multis Complex HV 2 Moly

  TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2 Moly

  Lithiumcomplexvet voor hoge temperaturen en extreme drukken.

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2 Moly

  MULTIS COMPLEX HV 2 Moly is geschikt voor de smering van alle toepassingen in moeilijke gebruiksomstandigheden, maar meer in het bijzonder in het geval hoge belastingen en hoge temperaturen waarvoor een vet met conventionele lithiumzeep niet toereikend is.

  MULTIS COMPLEX HV 2 Moly is een multifunctioneel vet, speciaal geformuleerd voor de smering van glijlagers, rollagers, koppelingen onderworpen aan hoge belastingen en voor de smering van alle toepassingen onderworpen aan schokken, of trillingen voor toepassingen in transport, landbouw en terreinvoertuigen

  MULTIS COMPLEX HV 2 Moly is eveneens geschikt voor alle industriële toepassingen waar een extreme-druk vet voor hoge temperaturen met NLGIgraad 2 vereist wordt.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.247,17 Incl. BTW: € 1.509,08

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina