Kennis is onze kracht
+1200 produkten uit voorraad

Vaten gratis geleverd !
vanaf 150 kilo per bestelling

97% uitlevering
binnen twee dagen.

Castrol Power RS 2T

Castrol Power RS 2T

Synthetische olie voor 2-takt motoren

is een geavanceerde volsynthetische 2-Takt motorolie voor moderne hoogbelaste 2T-motoren, ook geschikt voor brommers. De krachtinge beschermende formule van Castrol Power RS 2T is ontworpen voor maximale prestaties met tegelijkertijd een superieure bescherming en hoge motorreinheid.

Castrol Power RS 2T is geschikt voor zowel Japanse als Europese 2-takt race- en crossmotoren, zoals Aprilia, Honda, Suzuki, Kawasaki, KTM en Yamaha voorzien van de krachtigste motoren.

Specificaties:

  • API TC JASO FD ISO EGD

Bekijk hier of deze Castrol Power RS 2T 2-takt motorolie het meest geschikt is voor uw motor.

Koop een volle doos 12x 1L en bespaar op de liter prijs!

We gaan voor 100% tevredenheid daarom:

KWALITEIT:
Geen rare merken

Originele verpakkingen van

Alleen kwaliteitsmerken!

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle echte merken

Wij verlagen de prijzen automatisch!

LEVERINGEN:
Maandag t/m vrijdag

97% binnen 2 dagen

VRAGEN?
Wij hebben een passie & kennis voor techniek en smeermiddelen.
 

info@olieonline.nl

+31 88 654 3 654

Kies hoeveelheid
Aantal Grootte Prijs/L
ex. BTW
Subtotaal
Excl. BTW
Subtotaal
Incl. BTW
- + Doos 12x 1L. 0,00 63,96 0,00
- + Fles 1 L. 0,00 5,50 0,00
Totaal
0,00

Vat 209 Liter gratis verstuurd

Product Description

Details

Toepassingen Castrol Power RS 2T

Castrol Power RS 2T reageert op veranderingen in motortemperatuur die vaak voorkomen bij tweetaktmotoren met een hoog vermogen. Daardoor geeft deze olie extra bescherming wanneer dat nodig is. Castrol Power RS 2T zorgt voor maximale en langdurige prestaties zelfs bij volgas en hoge motortoerentallen. Daarnaast geeft deze olie een onovertroffen bescherming bij hoge thermische en mechanische belasting. Tweetaktmotoren met een hoog vermogen hebben een hoogwaardige olie nodig die bescherming biedt bij de hoogste toerentallen, belastingen en temperaturen.

Castrol Power RS 2T formule werd om een zeer sterke, zich steeds vernieuwende en beschermende smeerfilm aan te brengen op alle belangrijke motoronderdelen. Daarom kan uw motor het maximale potentieel benutten. Heeft hoge beschermende eigenschappen en bevordert volledige verbranding.

Voordelen van Castrol Power RS 2T

Castrol Power RS 2T overtreft vergelijkbare oliën als deze worden blootgesteld aan deze hoge toerentallen, belastingen en temperaturen.

  • Volsynthetische 2-taktmotorolie
  • Sterke, beschermende smeerfilm bij elke temperatuur
  • Ontwikkeld voor olie-injectie of mengsmering tot 1:50
  • Uitstekende bescherming zelfs bij zeer hoge toerentallen
  • Zichtbaar minder rookvorming.
  • Schonere motor

Castrol Power RS 2T biedt bescherming bij zeer hoge thermische en mechanische belasting. Tevens beschermt Castrol Power RS 2T tegen het vastzitten van zuigerveren en het vastlopen van de zuiger. 

Castrol Power RS 2T is een volledig synthetische olie voor tweetaktmotoren die specifiek ontwikkeld is om een zeer sterke, zich steeds vernieuwende en beschermende smeerfilm aan te brengen op alle belangrijke motoronderdelen. Castrol Power RS 2T werd ontwikkeld voor de Japanse en Europese 2-takt zowel race- als crossmotorfietsen, voorzien van de krachtigste motoren.

FAQ

Vragen van klanten

Stel een vraag

1 artikel(en)

per pagina
Vraag: De vorige eigenaar van mijn tomos brommer mengde 1 op 75 wat zeggen jullie hier van?

Datum: 02-09-2019 Door: Leon

Antwoord: Beste Leon, bedankt voor de vraag. Heel simpel doen wat wordt voorgeschreven. Met alle respect voor iedere olie leverancier. Wij zorgen dat de kwaliteit goed is die we aanbieden aan de jusite specificatie. Er zijn veel mensen die zeggen dat he anders kan omdat ... Nooit in meegaan want er is er maar een die zou moeten weten aan welke eisen er gesmeerd moet worden en dat is de bouwer. Die weet als geen ander wat de temperaturen, krachten en beschermingseisen zijn. De olie kwaliteit zorgt ervoor dat deze verswaarden zo lang mogelijk behouden blijven.

Additional Information

Overige informatie

Merk Castrol
ACEA DIN ISO OEM Nee
OEM Approval Nee