KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Shell Helix Ultra

Shell Helix Ultra

Shell Helix Ultra is de motorolie die uw motor dichtst bij de fabrieksreiniging houdt. Er is geen andere motorolie beschikbaar in de markt die op reinheid overtreft. Het heeft geen verdere uitleg nodig dat de best presterende motor een gloednieuwe schone motor is.

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Shell Helix Ultra 5W40

  Shell Helix Ultra 5W-40 Voorheen Shell Tonna S 68

  Synthetische motorolie - Shell's meest geavanceerde motorolie formulatie voor hoog performante motoren

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix Ultra 5W-40 zijn:

  • + Voor moderne benzinemotoren, dieselmotoren (zonder roetfiler) en gasmotoren
  • + Geschikt voor biodiesel en en bezine/ethanol-mengsel
  • + Bescherming bij extreme koude en warme temperaturen

  Shell Helix Ultra 5W-40 maakt gebruik van actieve reinigingstechnologie om 'hoog performante' motoren op maximale efficiëntie te laten werken en te beschermen tegen prestatievermindering door afzettingen en slijtage. Het is zelfs geschikt bij de langste olieverversingsintervallen aanbevolen door de fabrikanten.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 7,00 Incl. BTW: € 8,47

 • Shell Helix Ultra ECT 5W30 C3

  Shell Helix Ultra ECT 5W30 C3

  Volsynthetische motorolie - Shell's optimale bescherming van voertuig emissie-systemen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix Ultra ECT 5W-30 C3 zijn:

  • + Volsynthetische formulering beschikt over de meest geavanceerde uitlaatgasemissie technologie die helpt om roetfilters schoon te houden en om de motorprestaties te handhaven
  • + Voor moderne benzinemotoren, dieselmotoren met roetfilters en gasmotoren

  Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30 C3 beschikt over de meest geavanceerde uitlaatgas-emissietechnologie die helpt om katalysatoren en roetfilters schoon te houden en om de motorprestaties te handhaven. Het helpt om wrijving in de motor te verminderen en zorgt daarmee voor een lager brandstofverbruik.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 8,15 Incl. BTW: € 9,86

 • Shell Helix Ultra ECT 0W30 C2/C3

  Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30

  Volsynthetische motorolie - Shell's ultieme bescherming voor emissiesystemen van voertuigen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 zijn:

  • + Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 volsynthetische formulering beschikt over de meest geavanceerde uitlaatgasemissie technologie die de katalysator van benzinemotoren en roetfilters voor dieselmotoren schoon houdt en beschermt het tegen asophoping die uitlaatsystemen kan blokkeren en tot een verminderde prestaties van de motor kan leiden.
  • + Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 kan worden toegepast voor moderne benzinemotoren, dieselmotoren met roetfilter en gasmotoren.
  • + Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 s geschikt voor gebruik in voertuigen die een SAE 5W-30 of 10W-30 motorolie gebruiken, voor een verbeterde bescherming van de motor en brandstofbesparing.

  Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 beschikt over de meest geavanceerde uitlaatgas-emissietechnologie die helpt om katalysatoren en roetfilters schoon te houden en om de motorprestaties te handhaven. Het helpt om wrijving in de motor te verminderen en zorgt daarmee voor een lager brandstofverbruik.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 8,31 Incl. BTW: € 10,06

 • Shell Helix HX8 ECT C3 5W-30

  Shell Helix HX8 ECT C3 5W-30

  Volsynthetische motorolie - Ongeëvenaarde prestaties, reiniging en bescherming

  Toepassing Shell Helix HX8 ECT C3 5W-30

  Shell Helix HX8 ECT C3 beschikt over de meest geavanceerde uitlaatgas-emissietechnologie om het emissiesysteem van het voertuig te beschermen. Zijn 'LowSAPS' formulering helpt om roetfilters schoon te houden en opbouw van roetafzettingen te vermijden die uitlaatsystemen kan blokkeren en tot een verminderde prestaties van de motor kan leiden. Shell Helix HX8 ECT C3 kan worden toegepast voor moderne benzinemotoren, dieselmotoren met roetfilters en gasmotoren

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 81,13 Incl. BTW: € 98,17

 • Shell Helix Ultra Racing 10W60 motorolie sportauto

  Shell Helix Ultra Racing 10W-60

  Volsynthetische motorolie – Shell’s meest geavanceerde formulering voor hoog presterende motoren.

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix Ultra Racing 10W-60 zijn:

  • + Extreem presterende motoren in racing omstandigheden kunnen overmatige slijtage van lagers en andere onderdelen van de motor veroorzaken. Shell Helix Ultra Racing is geformuleerd met een hogere viscositeit om, in vergelijking met lagere viscositeitsoliën, uitzonderlijke lagerbescherming onder extreme prestaties en racing omstandigheden te bieden.
  • + Shell Helix Ultra Racing is ontworpen voor standaard motoren en race motoren. Shell Helix Ultra Racing kan worden toegepast in benzine-, diesel- en gasmotoren en het is ook geschikt voor biodiesel en benzine / ethanol mengeling.

  Ontworpen om aan de hoge eisen van bepaalde motoren te voldoen die een API SN of een ACEA A3/B4 specificatie vereisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 93,55 Incl. BTW: € 113,20

 • Shell Helix Ultra A5 B5 0W-30

  Shell Helix Ultra A5/B5 0W-30

  Synthetische motorolie - Shell's meest geavanceerde motorolie formulatie voor hoog presterende motoren.

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix Ultra A5/B5 0W-30 zijn:

  • + Shell Helix Ultra's synthetische formulering biedt bescherming in extreme koude en warme rijomstandigheden.

  • + Shell Helix Ultra A5/B5 kan worden toegepast in benzine- en dieselmotoren en is ook geschikt voor biodiesel en benzine/ethanol mengsels en eveneens in toepassingen waar een A5/B5 0W-30 wordt aangeraden zoals bepaalde Volvo wagens.

  Shell Helix Ultra maakt gebruik van unieke actieve reinigingstechnologie om hoog presterende motoren te laten werken met maximale efficiëntie. Het helpt om wrijving in de motor te verminderen en zorgt voor verbeterd brandstofverbruik

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 95,21 Incl. BTW: € 115,20

 • Shell Helix Ultra SN 0W20

  Shell Helix Ultra SN 0W-20

  Volsynthetische motorolie - De volgende generatie olie voor oliereinheid.

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix Ultra SN 0W-20 zijn:

  • + Shell Helix Ultra SN volledig synthetische formulering biedt maximale bescherming in zeer warme en zeer koude klimaten, en zware rijomstandigheden.

  Shell Helix Ultra SN maakt gebruik van de laatste actieve reinigende technologie om benzinemotoren zo dicht mogelijk "fabrieks-schoon" te houden. Het biedt onovertroffen sludge en slijtage bescherming.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 99,17 Incl. BTW: € 120,00

 • Shell Helix Ultra 0W40

  Shell Helix Ultra 0W-40

  Synthetische motorolie - Shell's meest geavanceerde motorolie formulatie voor hoog performante motoren

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix Ultra 0W-40 zijn:

  • + Shell Helix Ultra's synthetische formulering biedt bescherming bij extreme koude en warme temperaturen, en in strenge rijomstandigheden. Shell Helix Ultra kan worden toegepast voor moderne benzinemotoren, dieselmotoren (zonder roetfiler) en gasmotoren. En is eveneens geschikt voor biodiesel en en bezine/ethanol-mengsel.

  Shell Helix Ultra maakt gebruik van actieve reinigingstechnologie om 'hoog performante' motoren op maximale efficiëntie te laten werken en te beschermen tegen prestatievermindering door afzettingen en slijtage. Het helpt om wrijving in de motor te verminderen en zorgt daarmee voor een lager brandstofverbruik.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 101,62 Incl. BTW: € 122,96

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Shell Helix Ultra

This range is the top range fully synthetic range of Shell. Most are made of the unique from Shell's unique base oil GTL. These synthetic motoroils are produced from Natural Gas the most purist base to create baseoils, Shell uses these base oil in their Shell Helix Ultra range and calls it Pure Plus Technology. Many OEM's like BMW, Mini, Rolls Royce, Ferrari and many more recognize the cleaning properties of the hell Helix Ultra motor oils. Keep in mind the best performing engines are clean engines!   

Shell Helix Ultra formulations are continually improved to ensure that they are designed to meet today’s challenges.

Laboratory engine tests and field trials have shown that Shell Helix Ultra oils clean and protect engines better than some leading competitors’ oils. Shell Helix Ultra Pure Plus technology is based on a unique base oil produced from gas. If you compare clean gas and with crude oil as a basis for a synthetic motor oil you understand why the performances and cleansing performance are unsurpassed by competition.