KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Specials

Artikelen 1 tot 20 van 27 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Shell Gadus S3 V460 2

  Shell Gadus S3 V460 2 Voorheen Albida HD 2 SD 2

  Premium Multifunctioneel smeervet voor zware toepassingen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Gadus S3 V460 2 zijn:

  • + Shell Gadus S3 V460 2 kan worden gebruikt voor de smering van zwaar belaste, langzaam bewegende lagers die worden gebruikt in zware industrieën:
  • + Staal
  • + Cement
  • + Papier
  • + Chemische industrie
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 53,41 Incl. BTW: € 64,63

 • Shell Gadus S5 V42P 2.5

  Shell Gadus S5 V42P 2.5 Voorheen: Nerita HV

  Hoogwaardg 'EP' smeervet voor lagers met hoge snelheid

  Belangrijkste toepassingen van Shell Gadus S5 V42P 2.5 zijn:

  • + Algemene Industrie, Auto-industrie Elektrische motoren, lagers met hoge snelheid (geladen en ongeladen), lagers van werktuigmachines met hoge snelheid, van industriële ventilatoren en wiellagers die hoge Dm-waarden vereisen
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 60,84 Incl. BTW: € 73,62

 • Mobil Grease MB 2

  Mobil Grease MB 2

  Autosmeer

  Toepassing Mobil Grease MB 2

  Mobilgrease MB 2 kan worden gebruikt voor vele toepassingen in de automobielsector. Het kan worden gebruikt als een enkelvoudig universeel vet in wagenparken, landbouw- en bouwmachines waar MB pagina 267 specificatie is aanbevolen. Mobilgrease MB 2 kan ook worden gebruikt in sommige industriële toepassingen waar een niet EP-vet geschikt is. Het product heeft een snelheidslagerfactor van ongeveer 200.000DmN.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 68,32 Incl. BTW: € 82,67

 • Total Copal MS 2

  TOTAL COPAL MS 2

  Aluminiumcomplexvet met molybdeendisulfide voor hoge temperaturen en drukken

  Toepassing TOTAL COPAL MS 2

  TOTAL COPAL MS is geschikt voor grenssmering bij hoge temperaturen en zware belastingen. In geval van oververhitting zal de aanwezigheid van molybdeendisulfide een goede smering garanderen en klemmen of plakken voorkomen. Bijzonder geschikt voor een verscheidenheid aan industriële en grondverzettoepassingen die werken onder zware omstandigheden zoals hoge belastingen en hoge temperaturen. Vermijdt altijd verontreiniging van het vet met stof en/of vuil bij toepassing. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 84,41 Incl. BTW: € 102,14

 • Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Speciaal wentellagervet voor veeleisende toepassingen

  Toepassing Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Klüberplex BEM 41-132 kan worden gebruikt voor langdurige of levenslange smering van wentellagers. Voor wentellagers met een hoge mate van schuifwrijving, bijv. kegelrollagers; cilinderrollagers; tonlagers of levenslang gesmeerde diepgroefkogellagers en rollagers, bijv. in papiermachines (droge sectie); textielmachines (droge sectie); elektromotoren; heteluchtventilatoren; droogovens; luchtafscheiders in de basismaterialenindustrie; generatoren in windkrachtcentrales of rollagers in koppelingslagers van voertuigonderdelen; generatorlagers; waterpomplagers; vloeistofventilatorlagers.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 90,13 Incl. BTW: € 109,06

 • Shell Gadus S5 T460 1.5

  Shell Gadus S5 T460 1.5 Voorheen: Stamina HDS

  Hoogwaardig multifunctioneel smeervet voor zware belastingen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Gadus S5 T460 1.5 zijn:

  • + Shell Gadus S5 T460 kan worden gebruikt voor de smering van zwaar belaste, langzaam bewegende lagers (zowel gesloten als half-gesloten) die worden gebruikt in de volgende industrieën:
  • + Staal
  • + Cement
  • + Papier
  • + Windenergie
  • + Chemie
  • + Mijnen

  Shell Gadus S5 T460 is een hoogwaardig smeervet met uitgesproken eigenschappen op gebied van hoge temperaturen en langere levensduur voor zware industriële toepassingen. Het is samengesteld van synthetische basisoliën en diurea-indikker van de nieuwste generatie. Het bevat geavanceerde additieven die uitstekende antioxiderende, anti-slijtage en anti-corrosie eigenschappen bij hoge temperaturen bieden. Shell Gadus S5 T460 is bijzonder geschikt voor gesloten en half-gesloten toepassingen met langzaam bewegende, zwaar belaste lagers die bij hoge temperatuur opereren

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 94,52 Incl. BTW: € 114,37

 • Shell Rhodina BBZ

  Shell Rhodina Grease BBZ is specifically designed for high demanding outdoor applications, in particular when protection against false brinelling and fretting corrosion is required even at very low temperatures.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 97,95 Incl. BTW: € 118,52

 • Shell Gadus S5 V100 2

  Shell Gadus S5 V100 2 Voorheen: Albida EMS 2

  Hoogwaardig Multifunctioneel smeervet

  Belangrijkste toepassingen van Shell Gadus S5 V100 2 zijn:

  • Shell Gadus S5 V100 is ontwikkeld voor smering van rollagers die op hoge snelheden draaien, evenals lagers die worden blootgesteld aan extreme koude.
  • Shell Gadus S5 V100 2 heeft een zeer laag startkoppel en werkt bij temperaturen tot -50°C en daarom geschikt voor een levenslange smering van bijvoorbeeld ventilatoren (buiten) en elektrische motoren.
  • Het smeervet heeft een zeer goede mechanische en thermische stabiliteit en Shell Gadus S5 V100 2 kan worden gebruikt in elektrische motoren, ventilatoren en pompen waarbij de lagers worden blootgesteld aan temperaturen tot 150°C waar vraag is naar lange nasmeerintervallen.

  Shell Gadus S5 V100 2 is samengesteld uit synthetische basisolie en lithiumcomplex indikker met additieven tegen oxydatie, roest, slijtage, 'EP' en een speciale wrijvingsmodificator die geschikt is voor gebruik op lagers met hoge snelheid, kegelvormige en cilindrische rollagers, type NJ, NUP.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 118,46 Incl. BTW: € 143,34

 • Klüber Klüberplex BEM 41-141

  Klüber Klüberplex BEM 41-141

  Smeermiddel voor rol- en glijlagers die onderhevig zijn aan hoge belastingen

  Toepassing Klüber Klüberplex BEM 41-141

  Klüberplex BEM 41-141 is speciaal ontworpen voor rollagers in windturbines. Het smeermiddel kan worden gebruikt voor de eerste smering en nasmering van rotor-, generator- en spoedlagers in windkrachtcentrales. Klüberplex BEM 41-141 kan ook worden gebruikt voor constante snelheidsverbindingen in dwars- en langsassen van voertuigen en voor hoogbelaste rol- en glijlagers die onderhevig zijn aan trillingen en oscillaties.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 131,31 Incl. BTW: € 158,89

 • Klüber Klüberplex BE 31-222

  Klüber Klüberplex BE 31-222

  Smeervetten voor extreme eisen

  Toepassing Klüber Klüberplex BE 31-222

  Klüberplex BE 31-102...-222...-502 zijn smeervetten voor bijv. rol- en glijlagers, zwenklagers, kleine tandwielen. Ze kunnen ook worden gebruikt als afdichtings- en smeervet voor labyrintafdichtingen en industriële afsluiters en fittingen. Deze vetten worden gebruikt voor de langdurige en levenslange smering van o.a. wentellagers in auto-onderdelen (waterpomplagers, cardanbussen), natte bewerkingsmachines in de textielindustrie (slingerstoommachines, wasmachines), spinmachines (boven- en onderrollen van tekenframes), transportbanden (draagrollen in natte ruimtes), papiermachines (vooral in natte ruimtes), landbouw- en bouwmachines, machines in de voedselverwerkende industrie, evenals wentellagers in elektromotoren, ventilatoren en pompen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 191,37 Incl. BTW: € 231,56

 • Klüber Klüberplex BE 31-102

  Klüber Klüberplex BE 31-102

  Smeervetten voor extreme eisen

  Toepassing Klüber Klüberplex BE 31-102

  Klüberplex BE 31-102...-222...-502 zijn smeervetten voor bijv. rol- en glijlagers, zwenklagers, kleine tandwielen. Ze kunnen ook worden gebruikt als afdichtings- en smeervet voor labyrintafdichtingen en industriële afsluiters en fittingen. Deze vetten worden gebruikt voor de langdurige en levenslange smering van o.a. wentellagers in auto-onderdelen (waterpomplagers, cardanbussen), natte bewerkingsmachines in de textielindustrie (slingerstoommachines, wasmachines), spinmachines (boven- en onderrollen van tekenframes), transportbanden (draagrollen in natte ruimtes), papiermachines (vooral in natte ruimtes), landbouw- en bouwmachines, machines in de voedselverwerkende industrie, evenals wentellagers in elektromotoren, ventilatoren en pompen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 195,24 Incl. BTW: € 236,24

 • Klüber ASONIC GLY 32

  Klüber ASONIC GLY 32

  Smeervet bij lage temperatuur voor snelle, geluidsarme wentellagers

  Toepassing Klüber ASONIC GLY 32

  ASONIC GLY 32 wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de langdurige of levenslange smering van wentellagers in elektromotoren in toepassingen waar een laag aanloopkoppel bij lage temperaturen vereist is. Als voorbeelden van de vele zeer gespecialiseerde toepassingen van ASONIC GLY 32 kunnen de volgende voorbeelden worden genoemd:

  • miniatuur- en kleine lagers in ventilatoren, motoren en pompen in precisieapparatuur, huishoudelijke apparaten en airconditioners voor auto's
  • geïntegreerde lagereenheden in audio- en videoapparatuur, computerrandapparatuur en kantooruitrusting
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 249,70 Incl. BTW: € 302,14

 • Shell Gadus S5 V142W 00

  Shell Gadus S5 V142W 00 Voorheen: Tivela GL 00 en Tivela Compound A

  Hoogwaardig halfvloeibaar smeervet

  Belangrijkste toepassingen van Shell Gadus S5 V142W 00 zijn:

  • + Kleine industriële tandwielkasten
  • + Wormwielen type staal/ tin-brons waarbij Shell Gadus S5 V142W 00 zeer lage wrijvingseigenschappen heeft met deze legering.

  Anderzijds moet Shell Gadus S5 V142W 00 worden vermeden met legeringen van het type staal/aluminium - brons waarvoor men de voorkeur geeft aan een smeervet op basis van een minerale olie met een hoge viscositeit.

  Shell Gadus S5 V142W 00 is een halfvloeibaar synthetisch polyglycol smeermiddel dat voldoet aan de hoogste vereisten van industriële tandwielkasten voor een probleemloze werking met lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 255,62 Incl. BTW: € 309,30

 • Klüber Unisilkon F GLK 112

  UNISILKON F GLK 112

  Speciaal smeervet voor Bowdenkabels, afdichtingen en kunststoffen

  Toepassing UNISILKON F GLK 112

  UNISILKON F GLK 112 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van rubber-metaal, kunststof-metaal of kunststof-kunststof wrijvingskoppelingen. Mogelijke toepassingen zijn in schuiven, afdichtingen (ook EPDM), bowdenkabels en riemspanners. Bij dergelijke toepassingen vermindert UNISILKON F GLK 112 de wrijving, waardoor hinderlijk piepend geluid wordt voorkomen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 283,29 Incl. BTW: € 342,78

 • Klüber POLYLUB GLY 501

  Klüber POLYLUB GLY 501

  Speciale synthetische smeervetten voor een breed toepassingsgebied

  Toepassing Klüber POLYLUB GLY 501

  Voertuigen Versnellingsbakkoppelingen, bewegende delen van het verwarmings- en ventilatiesysteem, schokdemperafdichtingen, trekstangelementen, zitmechanismen, zonnedakgeleiders, pedalen. Glijlagers Veel typen glijlagers. POLYLUB GLY 151, 501, 801 voorkomen in grote mate stick-slip, vooral in toepassingen waar normaal gesproken geen hydrodynamische smeerfilm kan worden gevormd. Tandwielen Kleine elektrische tandwielen met kunststof-metaalwrijvingscomponenten, handgeschakelde tandwielen die met zeer lage glijsnelheden werken. Pneumatische installaties Pneumatische kleppen en cilinders met en zonder zuigerstang (voor deze toepassingen mag de bovenste bedrijfstemperatuur niet hoger zijn dan 130 °C). Afdichtingen Smeer- en afdichtingsvet voor verschillende soorten afdichtingen. De POLYLUB GLY 151, 501 en 801 smeermiddelen zijn ook geschikt voor vele andere kunststofonderdelen die onderhevig zijn aan slijtage door relatieve beweging tegen metalen of kunststof oppervlakken. Door goede dempingseigenschappen, vooral van POLYLUB GLY 801 en 501, wordt het geluid aanzienlijk verminderd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 304,58 Incl. BTW: € 368,54

 • Klüber BARRIERTA L 55/2

  Klüber BARRIERTA L 55/2

  Lange termijn smeervetten op hoge temperatuur

  Toepassing Klüber BARRIERTA L 55/2

  Een van de bekende sterke punten van de BARRIERTA L 55 serie is de geschiktheid van de producten voor de smering van lagers en geleidingen bij extreme temperaturen. Een lage verdampingssnelheid maakt de langste vetlevensduur en dus de langste nasmeerintervallen mogelijk. Typische toepassingen zijn onder andere:

  • transportbanden (laad- en draairollen)
  • lagers van ovenwagenwielen
  • kalenderlagers
  • kalenderlagers
  • kettinglagers in folie uitrekkende stenters
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 313,93 Incl. BTW: € 379,86

 • Klüber Unisilkon GLK 112

  Klüber UNISILKON GLK 112

  Speciaal vet voor Bowden kabels, afdichtingen en kunststoffen

  Toeapssingen Klüber UNISILKON GLK 112

  UNISILKON GLK 112 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van rubber / metaal, plastic / metaal of plastic / plastic wrijvingsparen. Mogelijke toepassingen zijn in glijbanen, afdichtingen (ook EPDM), Bowdenkabels. UNISILKON GLK 112 vermindert bij dergelijke toepassingen de wrijving, voorkomt piepende geluiden en vormt een beschermende laag tegen atmosferische aantasting van rubber en kunststoffen. UNISILKON GLK 112 kan in veel componenten worden gebruikt waar levenslange smering vereist is.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 317,78 Incl. BTW: € 384,51

 • Mobil Grease XHP 462

  Mobil Grease XHP 462

  Vet

  Toepassing Mobil Grease XHP 462

  MMobilgrease XHP 460 smeervetten worden gebruikt in een wijde reeks apparatuur, inclusief toepassingen in de industriële, automobiel- en bouwindustrie en scheepvaart. De blauwe kleur van Mobilgrease XHP 461 en 462 staat een eenvoudige verificatie van de toepassing toe. Door de de basisolie met een hoge viscositeit conform ISO VG 460 worden deze smeervetten aanbevolen voor toepassingen met een hoge belasting werkzaam bij lage tot matige snelheden, inclusief de meeste lagers in de papier-, bouw en mijnbouwindustrie, evenals terreinvoertuigen. Typische toepassingen zijn: Mobilgrease XHP 461 wordt door ExxonMobil aanbevolen voor gebruik in industriële en scheepvaarttoepassingen, chassiscomponenten en landbouwapparatuur. Het biedt uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen. Het kan in lage snelheid, flexibele tandwielkoppelingen gebruikt worden. Mobilgrease XHP 462 wordt aanbevolen voor de smering van vilten rollagers, lagers van de natpartij en de perspartij Het is ook een goed universeel smeermiddel voor veelzijdige walstoepassingen en de industrie en de scheepvaart, chassiscomponenten en landbouwapparatuur. Mobilgrease XHP 462 Moly is versterkt met 3% molybdeen-disulfide en wordt vooral door ExxonMobil aanbevolen voor toepassingen zoals bakkoppelpennen en vijfde wielen waar molybdeen-disulfide een extra mate van bescherming biedt in omstandigheden waar glijdende frictie en trillende bewegingen kan resulteren in een scheurende oliefilm door het metaal-op-metaal contact.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 323,62 Incl. BTW: € 391,58

 • Klüber BARRIERTA L 25 DL

  Klüber BARRIERTA L 25 DL

  Speciaal smeervet voor de smering van gevoelige kunststoffen en elastomeren

  Toepassing Klüber BARRIERTA L 25 DL

  BARRIERTA L 25 DL wordt bij voorkeur gebruikt voor het smeren van afdichtingen in treindeuren. Het wordt ook al vele jaren gebruikt als speciaal smeermiddel voor optische apparatuur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 338,79 Incl. BTW: € 409,94

 • Klüber Klüberplex BEM 34-132

  Klüber Klüberplex BEM 34-132

  Speciaal wentellagervet voor veeleisende toepassingen

  Toepassing Klüber Klüberplex BEM 34-132

  Klüberplex BEM 34-132 wordt gebruikt voor kogellagers en lineaire geleidingen, kogelomloopspillen die onderhevig zijn aan oscillerende bewegingen, hoge belastingen en trillingen. Deze zijn meestal te vinden in: naafunits (wiellagers), schokdemperlagers, waterpomplagers en cardankoppelingsbussen in voertuigen; geleidingen in werktuigmachines en bewerkingsmachines; lineaire lagers in natte bewerkingszones van textielmachines, papiermachines, transportbanden en pompen Klüberplex BEM 34-132 is ook geschikt als afdichtingsvet voor wentellagers vanwege de uitstekende mediabestendigheid.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 383,21 Incl. BTW: € 463,68

Artikelen 1 tot 20 van 27 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2