KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Total Biomerkan

De smeermiddelen uit de Total Biomerkan serie zijn biologisch afbreekbare smeervetten. De smeermiddelen hebben uitstekende anticorossie eigenschappen, zelfs in de aanwezigheid van water. Het wordt aanbevolen om de smeermiddelen te gebruiken voor toepassingen op zee.

Wilt u biologisch afbreekbare smeervetten uit de Total Biomerkan serie kopen? Bij OlieOnline vindt u veel verschillende vetten uit de Biomerkan serie. Heeft u een vraag of twijfelt u welke vet u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Total Biomerkan RS

  Total Biomerkan RS

  Biologisch afbreekbaar waterbestendig kalkvet.

  Toepassing Total Biomerkan RS
  • BioMERKAN RS is bij uitstek geschikt voor de smering van langzaam draaiende glijlagers en scharnierpunten die worden gebruikt in scheepvaarttoepassingen zoals schroefaskokers en 'industriële' toepassingen zoals transportbanden.
  • BioMERKAN RS is ontwikkeld voor verliessmering in milieugevoelige gebieden, is ook geschikt als een niet "EP" algemeen toepasbaar vet in een breed scala van 'outdoor' toepassingen waar water veelvuldig in contact komt met het vet.
  • Vermijd altijd vervuiling van het vet door stof en/of vuil bij het aanbrengen. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 158,44 Incl. BTW: € 191,71

 • Total Bio Adhesive PLUS

  Total Bio Adhesive PLUS

  Biodegradeerbaar vet op basis van calciumzeep. Environmentally Acceptable Lubricant (EAL). Hoog klevend vermogen en hoge weerstand tegen water.

  Toepassing Total Bio Adhesive PLUS
  • BIOADHESIVE PLUS werd ontwikkeld voor het beschermen van materieel dat gebruikt wordt in zeer vochtig milieu (zeewater inbegrepen).
  • BIOADHESIVE PLUS kan gebruikt worden op boten en stuwdammen voor het smeren en beschermen van metalen kabels, kardelen, kaapstander, rails, lieren, kettingen
  • BIOADHESIVE PLUS is geschikt als beschermingsproduct voor mechanische onderdelen
  • BIOADHESIVE PLUS werd ontwikkeld voor verloren smering waar strenge milieu-eisen gesteld worden.
  • BIOADHESIVE PLUS kan manueel aangebracht worden met een borstel, een kwast of ander aangepast gereedschap. Om een optimale smering te bekomen, is het aangewezen om zo goed mogelijk gereinigd gereedschap te gebruiken.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 241,56 Incl. BTW: € 292,29

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina