KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobil Unirex

Bent u op zoek naar smeervet voor lagers die gebruikt worden onder hoge temperaturen? De Mobil Unirex N serie is speciaal ontwikkeld voor deze toepassing. Het zijn eerste klas smeervetten die zijn gemaakt met een lithium-complex indikker. De smeervetten bieden uitstekende weerstand tegen water en corrosie en leveren voortreffelijke prestaties bij toepassingen op hoge snelheid.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobil Unirex N 2 Grease

  Mobil Unirex N 2

  Hoog temperatuur lagervet

  UNIREX N 2-vetten zijn premiumproducten op basis van een lithiumcomplex verdikkingsmiddel. Ze zijn geschikt voor hoge bedrijfstemperaturen in wentellagers. Deze veelzijdige vetten kunnen worden gebruikt in een breed scala aan industriële toepassingen en worden met name aanbevolen voor de smering van elektromotoren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 89,45 Incl. BTW: € 108,23

 • Mobil Unirex N 3 Grease

  Mobil Unirex N 3

  Hoog temperatuur lagervet

  UNIREX N 3-vetten zijn premiumproducten op basis van een lithiumcomplex verdikkingsmiddel. Ze zijn geschikt voor hoge bedrijfstemperaturen in wentellagers. Deze veelzijdige vetten kunnen worden gebruikt in een breed scala aan industriële toepassingen en worden met name aanbevolen voor de smering van elektromotoren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 89,45 Incl. BTW: € 108,23

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobil Unirex: Betrouwbare Smeermiddelen voor Lagers en Kogelgewrichten

Mobil Unirex smeervetten zijn ontworpen om lagers en kogelgewrichten te smeren en te beschermen in diverse industriële toepassingen. Deze hoogwaardige smeermiddelen bieden uitstekende prestaties, langdurige bescherming en verminderde wrijving, wat essentieel is voor de soepele werking en betrouwbaarheid van machines. Laten we de kenmerken en voordelen van Mobil Unirex smeervetten nader bekijken.

Eigenschappen van Mobil Unirex

1. Hoge Bescherming tegen Slijtage

Mobil Unirex smeervetten bevatten speciale additieven die zorgen voor een hoge bescherming tegen slijtage, zelfs onder zware belastingen en schokbelastingen. Dit verlengt de levensduur van lagers en kogelgewrichten en vermindert de kans op vroegtijdige storingen.

2. Uitstekende Waterbestendigheid

Deze smeermiddelen hebben uitstekende waterbestendigheid, waardoor ze effectief blijven smeren en beschermen, zelfs in vochtige omgevingen of bij blootstelling aan water en stoom.

3. Brede Temperatuurtolerantie

Mobil Unirex smeervetten behouden hun prestaties over een breed temperatuurbereik, van lage tot hoge temperaturen. Dit zorgt voor consistente smering en bescherming, ongeacht de omgevingscondities.

4. Lange Olielevensduur

Dankzij hun geavanceerde formulering en oxidatiestabiliteit hebben Mobil Unirex smeervetten een lange olielevenduur, wat resulteert in minder frequente verversingen en lagere onderhoudskosten.

Toepassingen van Mobil Unirex

Mobil Unirex smeervetten zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder:

 • Smering van lagers en kogelgewrichten in industriële machines en apparatuur.
 • Gebruik in transportbanden, ventilatoren en pompen.
 • Toepassingen waar waterbestendigheid en bescherming tegen slijtage cruciaal zijn.

Conclusie

Mobil Unirex smeervetten bieden betrouwbare smering en bescherming voor lagers en kogelgewrichten in diverse industriële omgevingen. Door hun hoge bescherming tegen slijtage, waterbestendigheid en brede temperatuurtolerantie dragen ze bij aan verbeterde betrouwbaarheid, verminderde downtime en lagere onderhoudskosten voor machines en apparatuur.

Vragen en Antwoorden

Wat zijn enkele opmerkelijke eigenschappen van Mobil Unirex smeervetten?

Mobil Unirex smeervetten bieden hoge bescherming tegen slijtage, uitstekende waterbestendigheid, brede temperatuurtolerantie en lange olielevensduur.

Voor welke toepassingen zijn Mobil Unirex smeervetten geschikt?

Ze zijn geschikt voor smering van lagers en kogelgewrichten in industriële machines, transportbanden, ventilatoren, pompen en andere toepassingen waar waterbestendigheid en bescherming tegen slijtage van cruciaal belang zijn.

Wilt u smeervet uit de Unirex N serie kopen? Dan bent u bij OlieOnline aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke type olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.